Her kan du læse udtalelser fra skønne kvinder, der går eller har gået på hold hos Prana Yogastudio.Et pusterum for mig, der giver energi, overskud og glæde

Mama yoga er som en lille oase, et pusterum til mig og min baby. Her får jeg mulighed til at fordybe mig i min egen krop og få ro. Samtidig med at min baby hygger med de andre babyer. Jeg har skånsomt fået bygget min krop op igen efter graviditeten. Den er blevet stærkere og mere smidig. Faktisk kan jeg nu for første gang nå mine tæer. Jeg har fået fornyet energi, overskud og glæde. Maria er god til at skabe en rar stemning, hvor man føler sig velkommen som man er og har det den dag. Der er naturligt plads til, at man kan gå til og fra og passe sin baby. Maria er god til at guide én igennem øvelserne og skabe et flow.

Wencke Otto


Gravidyoga hos Maria giver dejlig indre ro

Jeg er rigtig glad for at gå til gravid yoga, fordi der er så meget fokus på ens vejrtrækning og kontakt til ens baby. Jeg oplever en dejlig indre ro – du har også den mest behagelige stemme at lytte til. Jeg er også ret vild med, at du viser de punkter, der er gode for os ift. at stimulere forskellige ting i graviditeten. Derudover er det også fedt at styrke blandt andet ryg/bækkenbunden – på en stille og rolig måde Jeg får derfor rigtig meget ud af det.

Ditte Sondrup Munck


Gravidyoga gav et selvtillidsboost

Fra min graviditetsuge 34-38 gik jeg til gravidyoga ved Maria. Det var et fantastisk forløb, hvor jeg som kommende mor fik skabt et unikt bånd til mit barn i maven. Min krop er mere udfordret under graviditeten, og jeg fik en masse redskaber og akupunktur punkter som jeg kan bruge mod de ømme områder. Sidst i forløbet får man samtidig en masse gode punkter til amning og en god fødsel.

Selve yogaen var første gang ret hård, men hurtigt mærkede jeg, hvordan min krop blev bedre og mere og mere stærk, et utroligt selvtillidsboost. Jeg lærte at lytte til mit åndedræt og de signaler, kroppen giver mig, og bruge det som styrke i yogaen.

Samtidig lærte jeg at give mig hen og få styr på mit åndedræt. Denne styrke ved jeg, at jeg kan bruge til min fødsel. Gravidyoga er en unik mulighed for at komme tæt på dit barn, din krop og finde ro i dit sind, inden du føder. Samtidig er det noget af det eneste, du finder i Holbæk området.

Mille Li Ra


En følelse af velvære

Var virkelig en super oplevelse at mærke min krop som jeg har distanceret mig fra i mange måneder! – selvom følelsen af at være en elefant i en glasbutik også var til stede, var det klart en følelse af velvære som har overskygget min dag! Tak for det.

Majken

Yoga, når det er bedst!

Udfordrende på den gode måde. Den ene øvelse glider naturligt, eller nærmest selvfølgeligt over i den næste. Koncentrationen og nærværet er stort, og Maria sørger med perfekt timet guiding for, at man hele tiden skærper sin bevidsthed, og også husker at trække vejret. Kan SÅ varmt anbefales!

Anita Nielsen


Inspirerende, selvudviklende yoga, der giver indre ro

Marias yogatimer er fantastisk inspirerende, selvudviklende og ikke mindst fysisk hårdt på en god måde! Jeg har en rygskade hvor jeg har daglige smerter, og allerede efter de førte timer kunne jeg mærke en bedring. Ligeledes kunne jeg mærke at jeg fik en indre ro af at komme til timerne. Alt i alt har det været noget af det bedste, jeg kunne gøre for mig selv at begynde til yoga hos Maria.

Namaste, Julie


Din yoga gør mig til et bedre menneske!

Agnete Bjerregård Knudsen