Udover at drive yogastudiet, har jeg også en dejlig klinik i Holbæk, hvorfra jeg tilbyder bl.a. magiske behandlinger med biodynamisk kraniosakralterapi. I denne fantastiske behandlingsform stiller jeg mig som behandler fuldt ud til rådighed med hele min bevidsthed, mit energisystem og min intention.

Via mine hænder støtter jeg din krop til bedre balance og færre smerter. Biodynamisk kranio sakral terapi er en utrolig alsidig behandlingsform, der kan afhjælpe en række ubalancer fx:

  • afhjælpe smerter i kroppen, fx hovedpine og migræne, ryg, nakke og skuldersmerter mm.
  • afhjælpe stress og uro, da biodynamisk kranio sakral terapi giver ro til krop og nervesystem
  • rette skævheder i kroppen
  • afhjælpe ubalancer i organerne
  • hjælpe kroppen med at slippe stagnerede følelser
  • generelt hjælpe kroppen til bedre balance

Vi har alle ubalancer i kroppen

Da det at leve livet uvægerligt skaber forskellige ubalancer i kroppen, kan alle have glæde af biodynamisk kraniosakralterapi med jævne mellemrum. Bare det at sidde med benene over kors, skaber skævhed og ubalance i kroppen. Hvis man har større ubalancer, giver det allerbedst mening at gå ind i et behandlingsforløb. Her er der mulighed for rabat ved køb af klippekort.

Klinik hos Maria Moon

I min klinik tilbyder jeg også holistisk energiterapi, som er en 1 eller 1 ½ times behandling, hvor jeg mixer alle de skønne redskaber, jeg har lært inden for alternativ behandling, fx healing, akupressur, zoneterapi, cupping, meridianmassage, kranio sakral terapi, EFT, Soul Body Fusion, chakraafbalancering og fjernelse af stagnerede følelser med magnet.

1 times behandling koster 500kr og halvanden time koster 750kr. Der ydes rabat ved klippekortsordning.

Er du medlem af yogastudiet får du en times behandling til kun 370kr. ♥

På min klinikside kan du kan læse meget mere og mig og mine behandlinger, se klienttilbagemeldingerne, priser og læse blogindlæg.