På baggrund af fortsatte opfordringer har jeg endnu en gang sat denne workshop op, hvor jeg vil dele de erfaringer jeg har som spaceholder for Sacred Ceremonial Cacao <3

Workshoppen starter med en cacao ceremoni, hvor vi sammen træder ind i det hellige rum og drikker den hellige plantemedicin, der forbinder os til vores hjerte, vores sjæl, vores egen iboende visdom og vores fantastiske krop. Vi får via ceremonien også mulighed for at slippe det, der står i vejen for at kunne leve endnu mere i integritet og gå den vej, der er vores <3

Når vi lander deler vi et måltid, som består af en fællesbuffe, hvor alle tager en ret med. På den måde kan vi holde omkostningerne nede til workshoppen, og jeg synes selv det er enormt hyggeligt og lækkert med potluck <3

Herefter vil jeg dele ud af de erfaringer, jeg selv har gjort mig som spaceholder for Cacao <3 Her vil vi komme ind på følgende emner:

<3 Brygning af cacao (blerssings, prayers, energy work)
<3 Sætte spacet op (fysisk og energetisk)
<3 Mandalaen
<3 Oracle cards
<3 Rollen som spaceholder under ceremonien. Brug af energiredskaber og kunsten at holde et kærligt og trygt rum.
<3 At lukke spacet efter ceremonien
<3 Ansvaret som spaceholder for en plantemedicin – under og efter ceremonien.
<3 At finde sin egen vej og måde at holde ceremonier på
<3 Tid til spørgsmål

Mærker du kald på at være med til denne workshop, skal du være hjertelig velkommen, også selvom du umiddelbart ikke lige tænker, du skal holde cacao ceremonier, men bare gerne vil dele en inspirerende dag med ligesindede og måske gå dybere i din egen personlige forbindelse med dig selv, cacao og spirt <3

*Praktisk**
❤ drik masser af vand, både inden og efter ceremonien
❤ undlad at spise 3-4 timer inden vi går i ceremoni, da cacao virker aller bedst på tom mave
❤ spis sundt dagen inden og let på selve dagen inden ceremonien. Spis et godt groundende måltid efter ceremonien
❤ medbring din yndlingskop og evt teske, din egen drikkedunk til ceremonien og evt. lidt frugt og/eller nødder eller lignende snacks, så du ikke er nervøs for at blive for sulten
❤ medbring gerne en pen og noget at skrive ned på, hvis du skulle blive inspireret til at nedfælde noget under din rejse
❤ husk at medbringe pude, tæppe og hvad du ellers har brug for til ceremonien
❤ hvis du er på antidepressiv eller er gravid, kan du sagtens deltage, men giv mig besked ved tilmeldingen
❤ spacet bliver åbnet ca. 10 minutter inden vi starter
________________

**Tilmelding**

Energiudvekslingen er 799kr ❤

Køb din plads via linket her:

https://ezme.io/c/xTj/RScU

Sted:
Svinget 7, 4300 Holbæk

________

**Info**

Om mig og cacao:
Igennem den tid, hvor jeg har arbejdet med at holde rum for cacao ceremonier, har jeg efterhånde afholdt 100+ ceremonier. Du kan læse min egen personlige historie på min hjemmeside http://www.pranayogastudio.dk, hvordan jeg blev “rekrutteret” af cacao og Spirit, da det aldrig fra starten af var noget, jeg så mig selv gøre, men på forunderlig vis alligevel kærligt og samtidig meget powerfuldt blev trukket ind i og klargjort til af Cacaospirit.
Jeg vil på ingen måde kalde mig ekspert, men hvis nogen kan få gavn af den erfaring, jeg har gjort mig igennem min tid som spaceholder, vil det være en glæde for mig at kunne dele dem ❤
Lidt mere om mig:
 Maria Zofia Moon 
Indehaver af Prana Yogastudio, yogalærer og holistisk energiterapeut. Medicine woman og spaceholder for dybe journeys og måneceremonier med ceremoniel cacao og andre hellige planter i både større og mindre cirkler. Afholder flere årlige retreats i ind- og udland. Facilitator for dybe og livsforandrende processer. Jeg brænder for at skabe og holde rum for healing og transformation ❤
http://www.pranayogastudio.dk
http://www.mariamoon.dk
info@mariamoon.dk
61674003
Jeg glæder mig og er også lidt spændt på at dele denne dag med jer, der føler jer kaldet til at være med ❤
I kærlighed Marialillie
____________
**Testimonials**
Testimonials fra deltagere på sidste workshop:
Tusind tak for en fantastisk dag! Du er så fuld af visdom og kærlighed, som mit hjerte er fyldt op med ❤ Jeg er dybt taknemmelig for at kunne lære af dig ❤
– Catja Ultoft Rhoads
Af hjertet tak Maria for din visdom, erfaring og videreformidling af universets og moder jords kærlighed
– Noazofia Bjørk Arnfred
Kæreste Medicinsister. Tusind tak for igen for den dejligste workshop jeg elskede alt ved den. Jeg er så taknemlig forat du vil give din visdom og kærlighed videre til os ❤
– Tanja
Tusind tak for en fantastisk skøn dag og endnu en gang tak for dig Maria og for det kærlige space du altid holder og alt det, du så gavmildt deler og lærer fra dig3 Du er så meget den rette til at formidle cacao spirit og spaceholder rollen ❤
– Rikke Munay
Tak for den dejligste healende og lærerige worskshop. Du holder det kærligste space- skønt at lære af dig ❤
– Maja Samming
Af hjertet tak for dig og for at du deler så gavmildt ud af dit lys, kærlighed og visdom ❤ Det har været en meget indsigtsfuld og skøn dag ❤
– Tina Svendsen