Yoga Soft mandage 15:30-16:30

Til denne klasse er der få stående stillinger og mange siddende og liggende stillinger, hvor der er fokus på længere stræk og mere yin yoga, hvor vi arbejder med bindevæv og led. Der er dog også enkelte stillinger, der styrker core, ryg og muskler men langt færre end tirsdags, torsdags og lørdagsklassen. Vi starter altid med en blid pranayama, der åbner og balancerer alle 7 chakraer, skaber balance mellem hjernehalvdelene og giver ro til krop, sind og nervesystem


Hatha flow tirsdage 17:30-18:30

Flowet til denne klasse er genkendeligt med små variationer, så du ved at komme regelmæssigt har mulighed for, efterhånden som du lærer det bedre og bedre at kende at arbejde dig længere og længere ind i stillingerne, både med kroppen, men især på et indre plan, så yogaen bliver meditativ, selvom flowet er dynamisk med en del styrkende stillinger. Som ved alle de øvrige klasser er der altid fokus på at åbne hjertet klassen afsluttes med en guidet meditation

Yin yoga tirsdag 19:00-20:30

Forkæl din krop og sind med 1,5 times fordybende Yin Yoga.
Yin Yoga er en yderst rolig og indadvendt praksis med fokus på det meditative.

I yin yoga er vi mellem 2-5 minutter i hver stilling. Her arbejdes med bindevæv og led. I yin inviteres du til at rejse dybt ind i kroppen og blive stille i sindet støtte af din dybe, rolige vejrtrækning.

Hvad enten du er meget fysisk aktiv, med en stiv og spændt krop eller om det er tanker, bekymringer og stress, som fylder hos dig, er dette et balancerende supplement til en travl hverdag.

Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen også på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes.

Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding.
Kom og fordyb dig i blødgørende og afslappende Yin Yoga og mærk magien på egen krop!


Hatha flow torsdage 17-18:15

Flowet til denne klasse skifter fra uge til uge. Det er som regel, men ikke nødvendigvis, opbygget efter et tema (fx åbne og balancere et chakra, strække og styrke hoftebøjere, twist osv.) eller en peakpose (fx sideplanken, bakasana, ustrasana, håndstand osv.). Her kan man godt risikere at få lidt sved på panden og blive lidt udfordret på sine overbevisninger i forhold til, hvad man kan og ikke kan, men altid på en let og legende måde klassen afsluttes med en guidet meditation


Morgenyoga fredage 9:15-10:15

Flowet her er ofte blidere som mandagsklassen, hvor vi hilser dagen og weekenden med noget skøn yoga, der åbner op for krop og energisystem


Yin yoga lørdage i ulige uger 9-10:15

I yin yoga er vi mellem 2-5 minutter i hver stilling. Her arbejdes med bindevæv og led. I yin inviteres du til at rejse dybt ind i kroppen og blive stille i sindet støtte af din dybe, rolige vejrtrækning.

Hvad enten du er meget fysisk aktiv, med en stiv og spændt krop eller om det er tanker, bekymringer og stress, som fylder hos dig, er dette et balancerende supplement til en travl hverdag.

Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes.

Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding.
Kom og fordyb dig i blødgørende og afslappende Yin Yoga og mærk magien på egen krop!


Mama Yoga

Jeg elsker simpelthen så meget at have studiet fyldt med skønne babyer og deres mødre og via yogaen hjælpe mødrene til at genfinde kontakten til deres krop og gennem blid yoga at arbejde med at skabe balance, styrke og fleksibilitet. Til mama yoga er der særligt fokus på core og bækkenbund, som har været særligt udfordrede gennem graviditeten og skuldrene, som ofte er spændte og ømme som småbørnsmor.

Hvis du sammen med mindst 3 fra din mødregruppe ønsker et lukket forløb over 6 gange, så send mig en e-mail.

Hvis du ikke har en mødregruppe, så kan du hoppe et af forløbene sammen med en anden mødregruppe ♥

Har du allerede aftalt opstart af hold, kan du betale her. Forløbet koster kun 399 kr. pr. person.

Til mama yoga vil der både være øvelser for baby alene, mor alene og yogaøvelser, hvor du kan have din baby med. Du vil også få fif til hjemmebehandling med zoneterapi og akupressur, da jeg er uddannet Tryg og Glad baby-børnebehandler hos Katrine Birk og som mor til 2 drenge har haft kæmpe glæde af at kunne behandle både børnene og mig selv med disse fantastiske redskaber.

Mama yoga foregår mandag 10:30-11:45


Gravidyoga

På forløbet, der strækker sig over 6 fredage med skøn blid yoga og sansebaseret bevægelse, vil vi bl.a. arbejde med at styrke core og bækkenbund og give dig en forøget bækkenbundsbevidsthed. Vi vil arbejde med at stabilisere hofterne og styrke og klargøre kroppen til fødslen ved at arbejde med åndedrættet, så du kan bruge din vejrtrækning til at støtte kroppen under fødslen. Derudover vil der være guidede meditationer, der bl.a. styrker din forbindelse til dit barn og hvor vi arbejder med din opfattelser af ve’erne og forbereder dig mentalt til fødslen og styrker din intuition og kontakt til kroppen.💜


Du vil også få gode fif til, hvordan du via zoneterapi og akupressur kan støtte kroppen i graviditeten og hjælpe kroppen til et godt ammeforløb
 ♥


Den sidste gang i forløbet, som denne gang vil være forlænget til 1½ times undervisning, vil fokus være rette mere specifikt til din fødsel. Her vil vi arbejde med fødestillinger, bevægelse og vejtrækning under fødslen, samt redskaber til, hvordan du kan inddrage din partner under fødslen gennem bl.a. massage og rebozo.

Om dine undervisere på forløbet:

Sofia er uddannet psykomotorisk terapeut med specialisering og interesse inde for den tidlige tilknytning samt behandling af gravide og babyer. Herudover har Sofia en healer uddannelse samt yoga lære uddannelse både i traditionel hatha yoga og i før og efterfødsels yoga. Sofia er mor til en pige på 2,5 år og har nummer 2 i maven som kommer ud til os i verden til foråret.

Maria er indehaver af Prana Yogastudio, uddannet RYS-certificeret 200 timers yogainstruktør og har flere års undervisningserfaring, og også med både før- og efterfødselsyoga og selvstudium indenfor begge områder. Derudover uddannet Holistisk energiterapeut fra Katrine Birk og Baby- børnebehandler fra samme Katrine og Holistisk Body Release Practitioner fra Izabella Rødtnes. Maria er mor til 2 drenge på hhv 4 og 13 år.

Udtalelser fra gravide

Her er en udtalelse fra skønne Louise, Sara, Ditte og Mille, som alle tre har deltaget på tidligere forløb:

Louise

Gravidyoga hos Maria har gennem de sidste mange uger været ugens højdepunkt 🤰. Maria har et fantastisk nærvær, og som gravid bliver du roligt og sikkert guidet igennem de mange gode øvelser. Din gravide krop vil elske det og alle kan være med. Maria er meget lydhør og omsorgsfuld og du vil i forløbet få gode råd som lige præcis passer til dig og din krop, der er ingen dumme spørgsmål 🤷‍♀️🙋‍♀️. Jeg er sikker på at yogaen og akupunkturpunkterne har været godt for min krop og givet mig den rette ro og tro. Tak til Maria for rejsen. Namaste🙏🏻. Louise

Ditte

Jeg er rigtig glad for at gå til gravid yoga, fordi der er så meget fokus på ens vejrtrækning og kontakt til ens baby. 😊
Jeg oplever en dejlig indre ro – du har også den mest behagelige stemme at lytte til ❤️
jeg er også ret vild med at du viser de punkter, der er gode for os ift. at stimulere forskellige ting i graviditeten 😉
Derudover er det også fedt, at styrke blandt andet ryg/bækkenbunden – på en stille og rolig måde 😉
Jeg får derfor rigtig meget ud af det ☀️😍
– Ditte Sondrup Munck

Mille

Fra min graviditetsuge 34-38 gik jeg til gravidyoga ved Maria 🤰🏼..
Et fantastisk forløb hvor jeg som kommende mor fik skabt et unikt bånd til mit barn i maven. Min krop er mere udfordret under graviditeten, og jeg fik en masse redskaber og akupunktur punkter som jeg kan bruge mod de ømme områder.
Sidst i forløbet får man samtidig en masse gode punkter til amning og en god fødsel. Selve yogaen var første gang ret hård, men hurtigt mærkede jeg hvordan min krop blev bedre og mere og mere stærk, et utroligt selvtilidsboost. Jeg lærte at lytte til mit åndedrag og de signaler kroppen gav mig under en seance og bruge det som styrke i yogaen. Samtidig lærte jeg at give mig hen og få styr på mit åndedrag. Denne styrke ved jeg at jeg kan bruge til min fødsel.. Gravidyoga er en unik mulighed for at komme tæt på dit barn, din krop og finde ro i dit sind inden du føder, og samtidig noget af det eneste man finder i Holbæk området 🌸
– Mille Li Ra

Sara

Jeg synes det har været rigtig godt 😄 Vil klart anbefale andre det, og jeg håber vi ses igen når jeg har født til noget efter fødsels forløb 👶
Jeg føler mig i hvert fald mere i kontakt med mig selv… 😉
Og klar på at føde mentalt nu – Sara Bredal Nielsen

Jeg glæder mig i mit hjerte over at have mulighed for at udbyde disse forløb. Det er fantastisk at få lov til at være en del af deltagernes magiske rejse igennem graviditeten 🙏💜.

Pris og tilmelding

Introprisen er kun 488kr for dette forløb her første gang,

Der er 8 pladser ialt.

Nye forløb starter ca. hver sjette uge. Du tilmelder dig via linket her:

https://ezme.io/c/h6/zLLG