Et kald

Jeg har i et stykke tid følt kærlig instruks på at dele denne historie med verden, men mit menneske har været lidt i modstand, af frygt for, om nogen ville dømme mig.. Men når jeg mærker instruksen, så har jeg efterhånden lært at følge den, hvorend meget mit hovedet og menneske protesterer.
Næsten lige fra jeg åbnede mit yogastudie, Prana Yogastudio, mærkede jeg et kald på at bringe den ceremonielle cacao ind, som en del af det, der ellers sker i studiet. Jeg brugte et halvt års tid på at prøve at finde andre til at komme og holde ceremoni, men det lykkedes aldrig. Sidste sommer 2018 købte jeg min første pose ceremonial cacao og begyndte at drikke cacao jævnligt og fylde den med mine intentioner og ønsker. Og sammenfaldende med dette begyndte der virkelig at komme flow og økonomisk overskud i min hjertebusiness. Jeg mærkede alle de positive effekter fra cacaoen, og mit ønske om at bringe alt dette videre til mennesker omkring mig blev endnu dybere.
Jeg havde en veninde fra København, som havde siddet i mange ceremonier, hvor jeg kun selv havde siddet i en enkelt, og fordi jeg var noget usikker på at afholde min egen ceremoni, føltes det trygt at læne mig op af hende. Vores kærlighedsshop med ceremonial cacao, yoga og dans blev udsolgt, og jeg fik mod på at afholde flere lignende workshops. Jeg satte et par lignende op, hvor jeg igen kombinerede ceremonien med yoga, dans og meditation.

Et møde der forandrede mit liv

Sidst på året stødte jeg på Sara Torvallbach via et opslag og deling på instagram, og jeg følte et gigantisk pull. Sara er blandt andet shaman, vølva og medicine woman, og jeg fandt hurtigt ud af, at Sara udbød en uddannelse i spaceholder for cacao ceremonier. Da jeg læste om den første gang, mærkede jeg endnu en gang et gigantisk kald i hjertet på at melde mig. Jeg tog til Saras nytårsceremoni i koncertkirken på Nørrebro, hvor jeg fik mulighed for at opleve hendes energi, men som jeg allerede følte, jeg kendte. Vi connectede for første gang i dette liv i den fysiske verden, og efter ceremonien fortalte jeg hende, at jeg brændende ønskede at deltage i uddannelsen. Sara havde allerede meldt ud, at det ville blive en weekend i februar, og jeg var mildest talt nervøs, da jeg kun havde en enkelt weekend i februar, hvor jeg kunne, fordi jeg det meste af måneden var i Thailand. Jeg gik og ventede og ventede i spænding, og da datoen blev meldt ud var det med stor lettelse, jeg kunne konstatere, at det netop var den eneste weekend, der passede for mig i februar; sight, what a big relief!!!

Transformation og mødet med Cacao Spirit

Så kom weekenden endelig, og 3 meget spændende og lærerige dage, hvor den shamanistiske verden åbnede sig for mig. Vi drak en masse cacao, og Sara delte gavmildt ud af al hendes viden.
Da weekenden sluttede, og jeg tog afsked med Sara, sagde hun, at jeg kunne forvente, at der blev åbnet endnu mere op for mig. Og mon ikke, hun havde ret <3 Selvom det havde været en begivenhedsrig og intens weekend, kunne jeg ikke sove om natten, og omkring kl. 3-4 stykker om morgenen, blev jeg kærligt men meget insisterende guidet ned for at brygge cacao, bygge mandala og gøre klar til ceremoni med og for mig selv. Selvom mit menneske var skeptisk pga tidspunkt, fulgte jeg instruksen. Ceremonien blev dyb, og min stemme åbnede sig med toner og sang. Det føltes magisk <3 Efter ceremonien gik jeg i seng og sov et par timer, og vågnede så igen. Jeg ville sove lidt videre og lå med lukkede øjne, og så så jeg den, Cacao Spirit, bag mine lukkede øjne, som den smukkeste, aller mest lysende og kærlige energi <3 Jeg åbnede øjnene og lukkede dem igen, og den var der stadig, denne her kærlige powerfulde ånd. Jeg var blæst bagover!! Mit klarsyn er, indtil nu mit svageste. Jeg ser stort set aldrig noget, indtil nu i hvert fald, men til gengæld er jeg stærk på klarhørelse og klarfølelse. Så når jeg en sjælden gang “ser” noget, så virker det ekstra magisk. Og det her syn var stærkere og mere klart end noget andet, jeg indtil nu har “set”. Sara havde mærket helt rigtigt i den besked, hun gav mig. I løbet af weekenden var der på et tidspunkt, hvor vi bad om, at cacao spirit viste sig for os, og jeg havde kun set sort, og havde været en smule nede over dette. Så jeg følte kæmpe glæde over, at jeg nu også havde set den spirit, som jeg jeg så længe havde følt kalde på mig.
Med denne oplevelse kom samtidig et meget hurtigt og stort skift i mig. Jeg aflyste alt, hvad jeg overhovedet kunne, trak stikket og sad med mig selv i ceremoni de næste dage, hvor jeg græd og græd og græd og græd. Et helligt purge og gigantisk slip af proportioner af mit gamle jeg. Jeg følte, jeg blev kastet op i luften, landende på jorden og gik i 1000 stykker, og nu skulle jeg samle mig selv sammen og op som en fuldstændig anden. Som en Fønix, der rejser sig fra asken. Det var så vildt og overvældende, som jeg sjældent har oplevet noget andet i det her liv. Min krop gik i bogstaveligste forstand også i stykker og i opløsning med 2 giga forkølelsessår i begge mundvige. Det var en meget intens periode, og mit menneske have svært ved at følge med i processen.

At træde ind i mit lys og forbinde mig til min sjæls essens

Herefter ændrede mine ceremonier sig fuldstændig. Jeg ønskede via ceremonierne at skabe et rum til at gå dybt og forbinde endnu dybere, til hjerte, sjæl og krop. Til at hjælpe især kvinder til at tappe ind i den gigantiske visdom og kærlighed, indeni dem selv. Til at åbne dem for det guddommeligt feminine og udleve deres dharma, sprænge lænkerne lagt ned over dem af det patriarkalske samfund og gøre sig selv frie i søsterskab med andre kvinder.
I marts 2019 startede jeg på Nordic Shamanic Vølva education hos Sara, hvor jeg stadig går. Via denne uddannelse har jeg fundet endnu mere hjem til min egen sjæls essens. Min stemme åbner sig mere og mere for light codes, der healer og aktivere alle, der sidder i ceremoni hos mig.
Sidenhen har jeg set Cacao spirit igen, denne gang foran mine åbne øjne efter en ceremoni, jeg afholdte i studiet. Jeg føler mig dybt forbundet til denne kærlige, blide, stærke og powerfulde ånd, og jeg føler mig meget ydmyg, at have fået æren af at formidle hendes energier, toner og budskaber via ceremonierne. Jeg har den største respekt og dybeste kærlighed til alle de, der tager sig tiden og følger deres hjertes kald på at sidde i ceremoni. Verden har så meget brug for mennesker, der er forbundet til dem selv og deres hjerter <3

Angelic Vølva, Shamanic Priestess og Medicine Woman

At gå på Vølva uddannelsen har ledt mig hjem i mig selv, min egen power og hukommelse, jeg indtil da ikke havde adgang til. Jeg kalder selv spirit til cacaoen nu, jeg blesser den selv og kalder koder ind, og det er jeg taknemmelig for, jeg kan, da jeg så ved 100%, hvad det er, jeg serverer til ceremonierne.
Det har været en process for mig at præsentere mig selv for omverdenen som værende Vølva, Shamanic priestess og medicine woman. Men efterhånden kan jeg godt stå i dette lys. Hertil tilføjer jeg gerne angelic, fordi jeg kun arbejder med energier og spirits fra det højeste lys og det højeste gode, og også fordi jeg føler, de toner, jeg kanalisere ned og ud igennem min stemme stammer herfra.
Skulle du føle dig kaldet til at sidde i ceremoni med mig som din spaceholder, så vil det være mig en glæde og ære at byde dig velkommen <3 Se her på hjemmesiden, hvornår næste ceremoni afholdes <3
Kærligst Maria