Yoga åbner kroppen og skaber flow, hvor energien før var stagneret og lukket. Yoga balancerer chakraerne og åbner op for meridianbanerne. Hvis du har ubalancer i specifikke fysiske organer, energibaner og/eller chakraer, kan jeg udforme fuldstændigt individuelle yogaprogrammmer. Programmerne er sekvenseret efter, hvilke ubalancer, du skal arbejde med, hvordan din fysik er og om du har mest yin eller yang energi i dig.

Dette får du:

2 yogaprogrammer af ca. 30-45 minutters varighed

2 sessioner af hver en times varighed, hvor vi mødes i mit studie i Holbæk eller jeg kommer til dig og vi gennemgår yogasekvenserne. (Skal jeg komme til dig, kommer der kørselstillæg oveni)

2 opfølgende samtaler over skype af 30 minutters varighed.

Pris i alt 2000kr.

Åbn og balancer dine chakraer og meridianbaner

Jeg har stor erfaring med at sekvensere i forhold til at åbne og balancere chakraer og meridianbaner. Jeg arbejder også ud fra kinesisk medicin og femelementsteorien, når jeg sekvensere.

Jeg elsker den dybde og de muligheder, yogaen åbner op for i forhold til at arbejde specifikt med ubalancer, energibaner og chakraer. Samtidig skaber yogaen et rum for fordybelse og nærvær ved kroppen. Et rum, hvor der kan arbejdes med kroppen i stedet for at kæmpe imod den. Et rum, der åbner op for at mærke kroppen igennem de forskellige asanas (stilinger) og skaber en dyb forbindelse til kroppen, sjælen og nu’et via åndedrættet. Dette åndedrag, der er så fuldstændig essentielt, når det drejer sig om yoga ♥

Kontakt mig, hvis du ønsker yderligere information om dette skræddersyede forløb ♥