Ceremonial cacao

Ceremonial cacao er en hellig, der er brugt gennem tusinder af år bl.a. i Peru og på Guatemala.

Det er blevet spået, at cacao ville komme til Vesten, når vi var klar. Cacaoen kalder os tilbage til os selv og forbinde os til vores sjæl. Cacaoen støtter os i at mærke kaldet fra hjertet og manifestere det der mærkes kald på at skabe herfra ❤️

Vi står midt i et paradigmeskifte, hvor vi forlader den patriarkalske samfundsstruktur og åbner op for den guddommelige feminine energi, der, når den rejser sig, inviterer det sunde maskuline til at rejse sig sammen med Hende. Til at hjælpe os gennem dette skift er den ceremonielle cacao fantastisk. Den støtter os netop blandt andet i at hilse denne energi velkommen i os selv, og via denne åbning ind i verden.

De hellige planters gave er at de udvider vores sanser, så vi bedre kan høre, bedre kan mærke, bedre kan se og bedre kan forstå ❤️ På den måde bliver det lettere for os at få øje på vores egne skyggesider, så vi kan se dem i øjnene, bevæge os igennem dem og på den måde transformere dem og slippe dem (helt eller det lag, der står til healing) ❤️ Med den udvidede sansning og plantespirits hjælp, bliver det også muligt at blive løftet op i tilstanden af bliss, som stadig for de fleste af os er et svært rum at tilgå i vores almindelige bevidsthedstilstand. ❤️ med udvidet sansning bliver det også lettere for os at mærke og høre de svar og budskaber der er til os fra vores sjæl ❤️ Cacao er en meget blid, mild og kærlig plantemedicin, som alle kan indtage ❤️ ikke at undervurdere dens power og potens. Cacao medførte et gigantisk skifte i mig i løbet af meget kort tid i starten af 2019 (hvis du er nysgerrig kan du læse på hvilken måde under fanen “Mit møde med Cacao Spirit)!

Cacao hjælper dig med at slippe det, der evt. står klart til at blive sluppet/transmuted og forlade systemet. Det kan fx ske via tårer, sang, bevægelse, dybe udåndinger eller et toiletbesøg.

Det er aldrig på forhånd til at vide, hvad der sker under en cacao ceremoni, så den bedste måde at gå ind i en ceremoni på er uden forventninger, men journeye med intention, og så at paye attention under ceremonien. Alt er for dig og til dig – in ceremony as in life ❤❤❤