“At sidde i ceremoni hos Maria er for mig at komme fra den ydre verden og få et space til at connecte til min egen indre essens og mærke hvad der skal mærkes og slippe hvad der skal slippes. Maria formår på allersmukkeste vis at holde et yderst kærligt, nærværende og trygt space hvor man får rum til at være den at man er med hvad der end kommer op under ceremonien. Maria er det kærligste, rummeligste og mest tilstedeværende menneske som at jeg nogensinde har mødt. Maria mestrer med særdeles ydmyghed og integritet at holde et space for andre og endvidere at forbinde sin dybe grounding til moder jord med den åndelige verden, som så smukt udfoldes under cacaoceremonierne. Jeg er dybt taknemmelig for at have muligheden for at igen og igen at få lov til at komme til disse magiske og vidunderlige cacao ceremonier og kan fra det inderste at mit hjerte kun varmt anbefale andre at deltage i disse hvis de føler sig kaldet hertil.

Kærligst Christina”


Kære Maria
Jeg oplever at der under dine ceremonier bliver skabt et rum, hvor jeg kan have tillid til, at de erkendelser, som kommer til mig under ceremonien, er sande.
Astrid