Shamanic Breathwork 

En Shamanic Breathwork Ceremoni er en powerfuld transformerende indre rejse, hvor din indre shaman og healer vækkes. Når gamle sår og
dysfunktionelle mønstre slippes og transformeres, begynder vi at genforbinde os til fragmenter af vores egen sjæl, som vi pga. af traumer tidligere har været afskåret fra. Når dette sker, kan vi begynde at generindre hvem og hvad vi i virkeligheden er inderst inde. Når vi bliver styrket i vores egen indre forbindelse til os selv resulterer det i en følelse af at blive hel og healet, både i vores eget indre liv, men ligeledes i vores relationer og
vores færden i verden. Processen er en dyb stærk sanselig oplevelse, og den visdom og healing, den enkelte erfarer, kommer fra deres egen indre oplevelse under ceremonien. Shamanic Breathwork ærer og forbinder den tidsløse visdom fra vores forfædres traditioner med det spirende nye
paradigmes metoder til healing og læring. Shamanic Breathwork fungerer som en regnbuebro mellem disse to verdner og skaber på den måde en alkymistisk bro for krop, sind, hjerte, sjæl og ånd.

Hver eneste rejse med Shamanic Breathwork er helt unik og ikke to rejser folder sig ud på samme måde. Heller ikke for personer der har rejst et utal af gange. Man kan opleve en bred vifte af forskellige tilstande lige fra en guddommelig bliss, galaktiske rejser til andre virkeligheder, intense møder med egne traumer og skyggesider, til meget fysiske oplevelser i kroppen gennem egen modstand, der skal frisættes og omskrives i psyken.
Genfødsler er normalt forekommende og en enorm transformerende måde at omskrive tidligere traumer og begrænsninger. Gamle dysfunktionelle mønstre kan blive aktiveret og resultere i at f.eks. misbrug og afhængigheder falder bort, når følelser som sorg, frygt, raseri og nervøsitet bliver frisat.

Shamanic Breathwork er udviklet af Linda Starwolf som har skabt Venus Rising Association for Transformation igennem de sidste 30 år. Hendes erfaring og dybe visdom udspringer af breathworkens første indtog tilbage i 60’erne anført af Stanislav Grof, hvor hun passioneret har viet sit liv og sin vej til at vække tusindevis af menneskers egen indre evne til at heale og transformere livet i sin reneste ærlige form. Som hun siger er livet både smukt og kaotisk. Lys og mørke er en og samme ting. Shamanic Breathwork lærer os at gå på kanten mellem polerne og skabe balance og helhed. Star Wolf brød på et tidspunkt med Grof, da hun savnede den mere terapeutiske vinkel i breathworkarbejdet, og med dette brug inkorporerede hun også de gamle visdomstraditioner fra shamanismen og hendes egne lærere. Jeg føler mig personligt meget taknemmelig og ydmyg over at være i service og føre det ceremonielle arbejde videre fra den linje af dyb visdom, som jeg føler, shamanic breathwork og Linda Star Wolf repræsenterer.

Musikken til Shamanic Breathwork er designet og sat nøje sammen til at føre underbevidstheden på en rejse med vibrationerne op gennem chakraerne. Alle playlister til Shamanic Breathwork er skabt af Venus Risising og Linda Star Wolf, mange af dem i samarbejde med hendes partner Nikolaus Wolf, og det er kun, hvis man er certificeret Shamanic Breathwork facilitator, man har adgang til disse playlister.

Sådan foregår en 1:1 ceremoni

Selve ceremonien begynder med, at jeg skaber et trygt, beskyttet og kærligt rum igennem forskellige ritualer med hvid salvie, intentioner, sang og tromme, så spacet er klart, når du som rejsende ankommer. Når du kommer bliver du energetisk renset og vi sætter os og snakker, og jeg forklarer mere detaljeret, hvordan det hele foregår undere ceremonien. Under selve rejsen ligger du på en dejlig stor topmadras med øjenbind på, og jeg guider dig med hjælp fra tromme til at lande i kroppen, slippe kontrollen og alle forventninger og have tillid til, at du får lige præcis det med fra rejsen, du skal have med. Det er også her, du guides til at kalde evt. kraftdyr, personlige guider, forfædre, engle etc. ind, du ønsker at have med dig på rejsen og også her, du sætter din intention for rejsen en sidste gang. Herefter starter den cirkulære vejrtrækning, der udløser kroppens egen produktion af DMT i lungerne, og skaber en naturlig tilstand af udvidet bevidsthed. Med denne udvidede bevidsthedstilstand er det muligt at bevæge os igennem ego’ets forsvarssystemer samt få adgang til al den hukommelse, der ligger i vores celler, fx fra før vi fik sprog, fra vores egen fødsel og endda fra tidligere liv. Rejsen folder sig herfra ud på magisk vis med musikken, der bevæger psyken fremad.

Hele vejen under ceremonien er jeg der 100% for dig og holder et kærligt og trygt rum for dig. Hvis du ønsker det, støtter jeg også din krop intuitivt via bodywork og energiarbejdet, når jeg føler mig guidet, både ved at spejle din krop men også ved at lave en fødselsportal ved rebirthing.

Når du er landet igen efter rejsen, skal du lave en mandalategning, et kunstværk, der afspejler den rejse, du lige var været på, og som støtter dig i at huske og integrere rejsen og de indsigter, rejsen gav dig. Det handler ikke om at tegne flot eller rigtigt men at få konkretiseret dine oplevelser fra rejsen og forankret med til dit liv. Når du er færdig med at tegne, har vi en sharing, hvor du i fortrolighed deler med mig, hvad du har oplevet og hvad du har tegnet. Denne deling er igen for at støtte forankringen og integrationen af din rejse, så du kan foretage de ændringer, der skal til i dit liv og leve mere autentisk og i overensstemmelse med din sjæl. Mandalategningen og den efterfølgende integrationssnak er således meget en vigtig del af ceremonien.

Hele ceremonien varer ca. 2 timer.

At rejse på en intention

I dette afsnit, vil jeg komme ind på vigtigheden af at rejse på en intention. Når du sætter en intention med ceremonien og rejsen, udstikker du en kurs for underbevidstheden.

Sætter du ingen intention inden en rejse med Shamanic Breathwork, svarer det lidt til, du rejser ud, uden at kende destinationen. Det kan være en fin og spændende oplevelse, men det kan også være blive forvirrende, overvældende og uforståeligt.

Vær opmærksom på, at intention ikke er det samme som forventning. Forventninger skabes i og fra hovedet og er begrænset til tidligere erfaringer og oplevelser. Shamanic Breathwork arbejder fra en udvidet bevidsthedstilstand og også i underbevidstheden, som de fleste af os i vores almindelige daglige bevidsthedstilstand er meget afskåret fra.

Når du rejser med et åbent og nysgerrigt sind, uden begrænsende forventninger til rejsens indhold, åbner dig i højeste grad for at rejsen kan folde sig ud og du kan modtage de budskaber, du har brug for i henhold til dig intention ♥

Testimonials fra tidligere rejsende

“Jeg har haft et forløb med 5 breathwork ceremonier hos Maria, og jeg har mærket en kæmpe transformation. Lag for lag er skrællet af mig, og jeg er blevet mere blid og er ved at finde hjem til mig selv. Min stemme har åbnet sig og gamle traumer er blevet forløst. Det var forskellige playlister, Maria brugte ved hver ceremoni, og musikken passede bare spot on hver gang, som gjorde at min rejse blev mere dyb. Maria støttede mig så blidt og kærligt på hele rejsen, og jeg følte mig så tryg og beskyttet med hende ved min side som Spaceholder.” – Tanja ❤️❤️❤️

“Har været til den mest frigivne og rørende ceremoni hos Maria- shamanic breathwork ceremoni. Meget lidt vidste jeg om, hvad der skulle ske, men havde stor tillid til Maria som spaceholder 💜 Maria er den mest kærlige og varmeste sjæl, man kan ønske til at at holde rum for ens rejse, ens udvikling. Hun er rolig, god til at formidle og så hjertevarm, at man er tryg fra første sekund. Maria skabte et rum med så meget sjæl og plads til mig, at jeg kom på den smukkeste rejse, fik mødtes med meget mere af min egen sjæl, mødte min shamanic guide og skovvæsner. Jeg fik frigivet så mange blokeringer både fra dette og tidligere liv, og fik lov at blomstre op. Jeg havde min vidunderlige ceremoni dagen før min eksammen, og var så meget tilstede i mig selv og så meget groundet, at jeg gik derfra med mit livs bedste karakter, et 12 tal, det kunne jeg uden tvivl ikke havde gjort uden mine nye insigter Maria har været med til at åbne op for 💙“. – Sandie

Priser

Hver ceremoni varer ca. 2 timer, som er sat af til dig og din rejse, din mandalategning og integrationssamtalen.
Det er min erfaring, både personligt og med klienter, at man med et forløb kan komme så meget dybere med breathworken. Derfor  giver jeg god rabat på forløb. Hvor lang tid, der skal gå imellem hver ceremoni aftaler vi individuelt fra gang til gang. Nogen gange kan der være brug for længere tid til integrationsarbejdet postceremonielt, og andre gange, har man brug for kortere tid inden næste rejse.
En enkelt 1:1 ceremoni koster 999kr.
3 1:1 ceremonier koster 2400kr.
5 1:1 ceremonier koster 3000kr.
Mærker du dybt kald på en eller flere ceremonier men er midlerne små, så ræk ud og så finder vi en pris, der kan matche dit budget eller laver en afdragsordning, der kan passe for dig ♥
Hele november er der 10% rabat på alle ceremonier og forløb du køber med shamanic breathwork her hos mig ♥
Ønsker du at booke en ceremoni eller et forløb eller høre mere så send mig gerne en besked eller giv mig et kald på 61674003. Hvis jeg ikke tager telefonen, når du ringer, så send gerne en sms, og så ringer jeg dig op snarest muligt ♥
I dyb kærlighed Maria