Jeg har forelsket mig så meget i Pachamama kakao, at jeg har taget beslutning om at forhandle og hjælpe med at udbrede denne fantastiske gave fra Moder Jord <3

Pachamama kakao er en økologisk rå ceremoniel cacao fra Peru. Frugten til Pachamama kakao vokser i Satipo i Peru, som er et område i Amazonas, der grænser op til Andes Bjergene. Energimæssigt betyder det, at Pachamama kakaoen får både en base af stærk feminin grounding fra bjergene og oveni mystik og magi fra Amazonas. Kakaoen dyrkes på økologiske små landbrug med mixede marker, hvor alle bønder behandles godt. Min danske kontakt har direkte forbindelse til cooperativet i Peru, så der er autencitet og transperans hele vejen igennem <3

Energiarbejde på kakaoen

Når jeg modtager cacaoen, lægger jeg et stykke energiarbejde ind i cacaoen, inden jeg sender den ud i verden. Jeg renser den med hvid salvie og bruger min stemme og energiredskaber i form af tromme, koshi bells og krystalskål til at løfte og aktivere kakaoen yderligere <3 Jeg kalder cacao spirit ind og synger prayers og blessings ind i cacaoen og kalder højeste lys og højeste gode ned over cacaoen <3 Herefter ligger den og bader i de krystaller i min 12 timer, jeg også bruger, når jeg holder ceremonier <3

Priser og forsendelse

Alle medlemmer af studiet kan købe cacao til en fast lav rabatpris på 350kr. for 500g og 1 kg for kun 600kr. For alle jer, der ikke er medlemmer af studiet koster 500g. 375k. og 1 kg. koster 650kr. Jeg sender også ud, men sender gratis den første uge som et åbningstilbud <3 Hvis du ønsker at købe kakao, så kan du enten ringe eller sende mig en sms på 61674003.

 

Sådan tilbereder du cacaoen

Der er flere måder at tilberede cacaoen på. Du kan enten gøre det i en gryde eller i en kraftfuld blender (fx Vitamix)

Til en kop bruges ca 25-35 g cacao (men mærk efter og eksperimentér med, hvor meget cacao, du skal bruge. Det kan også sagtens variere meget fra gang til gang) og ca. 2 dl. væske.

Du kan lave cacaoen med eller uden krydderier. Som krydderi kan du fx bruge kanel, vanillepulver, kardemomme, lucuma, maca, lakridspulver osv. Jeg kan også finde på at tilsætte tørrede pulveriserede reishi svampe, chaga svampe, gurkemejepulver (med en my sort peber for at aktivere gurkemejen). Det er faktisk kun fantasi og smagsløg, der sætter grænser. Æteriske olier godkedt til oral suspension kan også anvedes, fx wild orange, der støtter manifestation og smager dejligt.

Du kan søde cacaoen med fx kokossukker, honning, ahornsirup eller agavenektar. Du kan også søde med almindeligt sukker, men det vil jeg ikke anbefale <3

Væsken du bruger kan enten være vand eller urtete. Plantemælk kan også benyttes, men så bliver det mere en hyggekop, synes jeg, da cacao virker bedst, når man ikke spiser 3/4 timer inden, men plantemælken i min verden er et fødeindtag <3 Mandelmælk hæmmer optagelsen af de virksomme stoffer, der er i selve cacaoen, men giver en lækker cremet smag. Jeg kan godt finde på ind imellem at lave en kop på mandelmæk for nydelsens skyld <3 Alternativt kan du også piske soyafløde for en cremet tekstur eller bruge havre- eller soyamælk. Jo mere cacao du bruger pr kop, jo mere cremet bliver den også i sig selv, også når den brygges på the eller vand.

Salt og fedtstof: tilsæt en knivspids salt af god kvalitet, fx himalaya salt samt lidt kokosolie eller cacaosmør

I gryde: hak kakaoen i mindre stykker og put den i gryden sammen med alle ingredienser, undtagen væsken som røres langsomt i, så du undgår krydderierne klumper sammen. Varm forsigtigt op og rør rundt indtil cacaoen er smeltet sammen med de andre ingredienser. Brug evt stavblender til sidst for at udjævne og blande alting mere.

I blender: tilsæt alt og blend

Vær opmærksom på ikke at varme cacaoen for meget op, da flere af de i cacaoen er følsomme overfor stærk varme. Hvis man vil lave den som raw, så er det max 42 grader, men i alle tilfælde ikke varmere end den kan drikkes med det samme <3

Forslag til at drikke cacaoen

Hav gerne ro omkring dig og tid til at gøre denne del rituel/ceremoniel. Mærk ind i, hvordan det skal have lov til at folde sig ud. Sæt evt. noget musik på, sæt dig ned med cacaoen, luk evt. øjnenen og drop ind og forbind til med cacaoen. Sæt din(e) intention(er) og lad cacao spirit støtte dig i at lade den/dem manifestere sig. Mærk og lyt indad og følg kroppens kærlige instruktioner. Du kan tænde et lys, lave en mandala eller gøre noget helt andet. Et cacaoritual kan være meditativt i sig selv eller gå forud for en meditation, yoga eller anden mindfull bevægelse.

Jeg elsker selv at starte dagen med en kop cacao og lade energien fra cacao være toneangivne for resten af dagen <3