For mange af os handler yoga om at koble af og skabe ro på øverste etage, så vi kan komme ned i kroppen. Som mennesker er vi udfordret af, at vores (travle) hverdag ofte gør dette svært. Nogle dage mere end andre.

I denne AromaYoga klasse vil du opleve, hvordan terapeutiske æteriske olier støtter din krop og derved dit hoved i at slappe af og give slip. Måske kommer du endda hurtigere ned i kroppen og slapper af.

På workshoppen lærer du:

Hvordan terapeutiske æteriske olier kan hjælpe dig med at skabe mere grounding, større ro og mindske dine reaktioner på en stresset hverdag
Du får lov til at mærke, hvordan æteriske olier arbejder i din krop, stimulerer din hjerne og støtter dig i din yogapraksis.
Her forklarer jeg også hvorfor renhed og de rette kemiske værdier er vigtige i en æterisk olie. dõTERRA er et anerkendt internationalt brand.  dõTERRA arbejder med etiske og bæredygtige produktionsformer og arbejdsvilkår for alle i produktionslinjen.

En kobination af psykomotorik og yoga:

Louise Virginia besøger Prana YogaStudio, hvor hun deler ud af sin erfaring med at kombinere yoga og psykoaromaterapi.
Hun har selv dyrket yoga siden 2006. Hovedsageligt Iyengar yoga. Hun har taget uddannelsen til intro 1 og 2 inden for Iyengar. Passion for, hvad der naturligt kan hjælpe kroppen og mental sundhed ledte hende for nogle år siden til de terapeutiske olier fra dõTERRA. Med tiden begyndte hun også at bruge olierne i sin yogapraksis. Dette førte sidenhen til at undervise i AromaYoga. Dette for at hjælpe hendes studerende til at give slip på tankemyldret, komme dybere i deres praksis og skabe emotionelt velvære.

Kort om aromaterapi:

Aromaterapi er en holistisk behandlingsform. Det forbedrer dit velvære ved at stimulere sind, krop og sjæl. Aromaterapiens historie strækker sig langt tilbage til bl.a. det gamle Egypten, Romerriget. Det ses også i traditionel kinesisk medicin.

Aromaterapi virker ved at stimulere kroppens olfaktoriske system (din lugtesans) med æteriske planteolier. Når de olfaktoriske receptorer i næsen registrerer duftmolekyler fra disse olier, sender de en besked til hjernens limbiske system. Dette system styrer dine følelser.

Efter workshoppen er der mulighed for en snak om æteriske olier og yoga. Du har naturligvis også mulighed for at købe olier med hjem, så du kan skabe ro, energi og større harmoni for dig selv.

Jeg glæder mig til at skabe ro og grounding med dig!

Kærligst

Louise Virgina

PRAKTISK INFORMATION

Klassen finder sted lørdag den 13. marts fra 13:00-15:00 hos Prana YogaStudio, Smedelundsgade 22i, 1. sal, 4300 Holbæk

Du får en 2 timers workshop med Louise Virginia, hvor olierne afprøves sammen med en groundende yogasekvens:

Pris kun kr. 75 kr for medlemmer af Prana Yogastudio og 100 kr. for ikke-medlemmer (så der er råd til, at du kan købe lidt olie, hvis du har lyst <3). Der skal minimum være 4 deltagere for at workshoppen oprettes.

Pengene indbetales til MobilePay 61674003 senest 3 dage inden workshoppen (skriv AromaYoga i kommentarfeltet). Der er plads til max 8 deltagere.

Læs mere om Louise Virginia