Elena tilbyder 1:1 sessioner i klinikken i studiet.

Om Elena og hendes behandlinger:

Jeg arbejder intuitivt fra hjertet, og arbejder med mine guider og engle og mestrene. Jeg har arbejdet bevidst med energi siden 2006, på mange forskellige måder. Men mit fokus er hjertet og udvikling. Jeg er uddannet reiki 1-2-3, ETR Healer. Åndelig Supervisor for englemennesker, meditationslærer, clairvoyance, og har mange forskellige kurser i personlig udvikling, bla. flere kursus i kanalisering, mindfullness osv. Jeg arbejder udfra hjertet, og hjælper dig med at mærke dig selv, støtte dig i din udvikling, heale sorg og smerter, rense og løfte din energi generelt. Hjælper dig også med at elske dig selv mere, og sige fra. Tit arbejder jeg også med tidligere liv, eller andre dimensioner.

Prisen for en times session er 500kr og 3-turs klippekort til 1400kr

Kontakt Elena direkte for spørgsmål og tidsbestilling på tlf.: 53275658

klienttilbagemeldinger

Selv om tiden hos dig har været og er meget givende, er det godt nok svært at få sat nogle ord på 😗, men jeg forsøger lidt her: Igennem den tid, jeg har været i kontakt med dig, Elena, har jeg været og er stadig på en spændende indre rejse, hvor jeg gradvist kommer i bedre kontakt med mit indre og med universets energier, så jeg mærker mig selv bedre.
Mine “låse”/ blokeringer lukker langsomt op, lige i den hastighed, der er rigtig for mig. Det bliver gradvist lettere for mig at fornemme og huske den kærlige hjælp, der altid er omkring os.
Den kærlighed, du udstråler, løfter og spreder sig omkring dig. Du betyder så meget for den måde, jer er i livet på. Tak ♥️